Sangsolist i bryllup på Nøtterøy

13. mai 2014 | Aktuelt, Bryllup, Diverse | 0 kommentarer

Forrige lørdag var jeg på Nøtterøy for å synge i bryllup i Nøtterøy Kirke. Jeg sang Kjærlighetsvisa av Halvdan Sivertsen og Fields of gold av Sting. Organisten spilte kjempefint, brudeparet så nyforelsket ut og gjestene smilte og gråt om hverandre, så det var virkelig en stemningsfull stund. Det var første gang jeg var på Nøtterøy, og der var det kjempefint! Håper jeg får flere muligheter til å synge der.

Til helgen er det 17.mai, og da er det ingen bryllupsoppdrag, men helgen etter er det på igjen med nye sanger og ny kirke. Jeg gleder meg!

56478222notteroy116


LEAVE A COMMENT


Guro Lødemel

Mastergrad i utøvende klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole i Oslo
Her finner du min CV

Kontaktinfo

Tel: 90 65 18 44
Email: sangerinne.no@gmail.com