Bryllup i Bekkelaget Kirke

3. mai 2014 | Aktuelt, Bryllup, Diverse | 0 kommentarer

I dag har jeg sunget i bryllup i Bekkelaget Kirke. Det er virkelig gøy å være sangsolist i bryllup! Selv om jeg som regel ikke kjenner de som gifter seg, blir jeg likevel både rørt og glad av den gode stemningen. 0301-bekkelagetØyvind Kristiansen (som er fast organist i Bekkelaget Kirke) akkompagnerte på flygel, og han spilte superfint! Vi fremførte «Marry me» av Train og «All of me» av John Legend.

Fra og med mai og ut august synger jeg i bryllup nesten hver helg, men jeg er fremdeles ledig noen helger, så det er bare å ta kontakt dersom det er noen som ønsker seg solosang i vielse, eller ønsker å overraske noen med en sang.

Ha en fin lørdagskveld! 🙂


LEAVE A COMMENT


Guro Lødemel

Mastergrad i utøvende klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole i Oslo
Her finner du min CV

Kontaktinfo

Tel: 90 65 18 44
Email: sangerinne.no@gmail.com