Ønsker du sangerinne til

dsc_0031

 

Ønsker du å overraske en jubilant? Trenger dere musikalsk innslag til et privat selskap, bursdag, kurs, foredrag, konferranse, årsmøte eller noe annet?

Jeg tar på meg sangoppdrag til alle slags anledninger. Jeg har mange års erfaring med solistoppdrag av ulik art. Alt fra å være solist med orkester, kor og korps, til bursdager, bryllup, begravelse, sammenkomster, eventer og andre anledninger der det er behov for sang og musikk. Noen ganger synger jeg for en jubilant midt i stuen i private hjem, mens andre ganger blir jeg bedt om å synge på årsmøter, kurs, selskaper, foredrag og konferanser på hotell eller andre lokaler. Jeg synger ukentlig i bryllup og begravelser.

Jeg skreddersyr  og tilpasser sangvalg og programlengde etter ønsker og anledning. Alt fra én sang, en minikonsert eller en musikalsk helaften. Jeg synger enten à capella (helt alene) eller sammen med pianist, gitarist eller fiolinist. Jeg har mange samarbeidspartnere, så her er det også veldig fleksibelt. Jeg samarbeider også med flere sangere dersom det er ønskelig med en duo, trio, kvartett eller lignende.

Ta kontakt for spørsmål og booking.

 

 

Guro Lødemel

Mastergrad i utøvende klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole i Oslo
Her finner du min CV

 

Kontaktinfo

Tel: 90 65 18 44
Email: sangerinne.no@gmail.com

 

Lytt til Guro