Om Guro Lødemel

Guro Lødemel er født og oppvokst på Straumen i Sørfold, ei lita bygd 6 mil utenfor Bodø. Hun begynte i barnekor da hun var 6 år og fortsatte med sangtimer fra 10-års alderen. Etter ungdomsskolen gikk hun på danselinjen i Bodø, deretter Toneheim Folkehøgskole med Njål Thorud som sanglærer.

MG_8869-Editsvart_hvitt

I 2003 begynte hun på Norges Musikkhøgskole i Oslo på Kandidatstudiet i utøvende, klassisk sang med Folke Bengtsson, Professor Barbro Marklund-Petersone og Håkan Hagegård som sanglærere.

Våren 2010 fullførte Guro sin Mastergrad i utøvende, klassisk sang på Norges Musikkhøgskole hos professor Barbro Marklund-Petersone, med høyeste karakter som resultat.

Deler av Masterstudiet har Guro tatt i Lyon, Frankrike ved Conservatoire Nationale Supérieur de musique et de danse Lyon hos professor Francoise Pollet. Gjennom masterstudiet har hun også hatt undervisning av professor Håkan Hagegård, professor Randi Stene og Mona Julsrud.

Guro benyttes ofte som sangsolist i bryllup, begravelser, eventer, jubileer, selskap og på større prosjekter med orkester og kor. Hun er også fast 1.sopran i Det Norske Solistkor. Er du på utkikk etter en profesjonell solosanger kan du lese mer under Oppdrag.

Guro har PPU (Praktisk Pedagogisk Utdanning) fra Norges Musikkhøgskole og er derfor ikke bare utdannet profesjonell sanger men også sangpedagog og musikklærer med undervisningskompetanse for grunnskole, videregående skole, folkehøgskole og høgskole/universitet.

Guro Lødemel

Mastergrad i utøvende klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole i Oslo
Her finner du min CV

Kontaktinfo

Tel: 90 65 18 44
Email: sangerinne.no@gmail.com

Lytt til Guro