Sangsolist i bryllup, solosang i begravelser, Solistkoret m.m

16. juni 2014 | Aktuelt, Begravelse, Bryllup, Diverse, Oppdrag | 0 kommentarer

Siden forrige oppdatering har jeg hatt flere ulike sangoppdrag. Jeg sang med Det Norske Solistkor på The Oslo Businesss for Peace summit and award 2014 i Oslo Rådhus i midten av mai. Det var kjempegøy! Richard Branson var blant annet en av dem som mottok pris. Jeg var også med Solistkoret og sang for en dansk delegasjon på Lyesbu i Holmenkollen, i forbindelese med grunnlovsjubileet. Der fremførte vi «Regn rusk og rosenbusk» av Bo Holten, Hvad est du dog skjøn av Edvard Grieg, samt noen folketoner. Lysebu viste seg frem fra sin beste side, med sommertemperatur og strålende solskinn!

Uken etter var booket med solistoppdrag i begravelser på ukedagene og et herlig bryllupsselskap på lørdag den 24.mai. Det var forloveren som ønsket å avslutte talen med en sang, men hun ville ikke synge selv, så da tok jeg turen ut til flotte Malmøya, helt nede ved vannet, og sang «Så skimrande var aldrig havet» for et stemningsfult bryllupsselskap. Været var helt topp denne dagen og, og fjorden lå blikkstille med båter som duppet i vannet. Å være sangsolist i bryllup er utrolig hyggelig!

bilde 2

Søndag 25.mai sang jeg i kvartett i Slemmestad Kirke. Sammen med Nils Arne Helgerød, Henrik Hundsnes og Eva Landro skapte vi en musikalsk ramme rundt gudstjenesten og dåpen av to skjønne babyer.

Juni startet med sangsolistoppdrag på Losby Gods i Lørenskog. Jeg var der for å underholde under en middag for Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker. Jeg sang tre sanger a capella (helt alene, uten akkompagnement); «Aspåkers-polska» av Wilhelm Peterson-Berger, «Lascia chio pianga» fra operaen Rinaldo av Georg Friedrich Händel og «Over the rainbow» fra The Wizard of Oz av Harold Arlen. Det var også kjempegøy!

Helgen som fulgte var jeg solist i bryllup i Heggedal Kirke. Grethe Laugerud akkompagnerte kjempefint på både orgel og piano. Vi startet med «Pie Jesu» av Andrew Lloyd Webber og avsluttet med «My tribute».bilde 1

Dagen etter var det opp tidlig for å synge sopran i kvartett i slottskirken. Det var barnedåp denne gangen også, og jeg fikk nok en gang være med på å sette en musikalsk ramme rundt både dåpen og gudstjenesten. Slottskirken ligger på Akershus festning og har ny organist. Han heter Lars Notto Birkeland og er kjempeflink!

Denne uken er det både oppdrag med Det Norske Solsitkor, begravelser og bryllup, men det kan jeg skrive om senere.

 

Ha en fin uke!


LEAVE A COMMENT


Guro Lødemel

Mastergrad i utøvende klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole i Oslo
Her finner du min CV

Kontaktinfo

Tel: 90 65 18 44
Email: sangerinne.no@gmail.com