Det Norske Solistkor

26. mai 2015 | Aktuelt, Solistkor | 0 kommentarer

Tiden flyr, det skal være sikkert. Det har vært travle måneder siden forrige oppdatering, så her kommer en liten oppsummering av hva jeg har bedrevet tiden med. Som dere leste i forrige post var jeg så heldig å få fast stilling som sopran i Det Norske Solistkor. Hurra! Siden det har jeg vært med på flere spennede prosjekter! Året startet med en cd-innspilling med Solistkoret og Ensemble Allegria med musikk av Knut Nystedt og Johan Sebastian Bach. Det er bare å glede seg til cd-lanseringen (som blir i 2016), for det blir en skikkelig fin plate. Det blir også holdt konserter i sammenheng med lanseringen, så det er også verdt å få med seg. Jeg skal komme tilbake til datoer senere.

I påsken hadde Solistkoret tre påskekonserter med Det Norske Kammerorkester. Med gjestedirigent Paul Agnew fremførte vi J. S. Bachs «Messe i g-moll» (Luthersk messe nr. 3) og G. F. Händels «Ode til ære for St. Cecilia» og i april var det Grete Pedersens 25-årsjubileum som dirigent for Solistkoret som skulle feires. Det gjorde vi med konsert i Universitetes Aula. Anmeldelse av konserten kan leses her.

Neste prosjekt jeg skal være med på med Solistkoret er enda en cd-innspilling. Da skal vi spille inn musikken vi fremførte under Grete Pedersens jubileumskonsert. Det gleder jeg meg til! Så skal vi også delta under Olavsfestdagene i Trondheim i juli/august. Les mer her.

Og i august er vi klare for å å delta på Oslo Jazzfestival.

I tillegg til disse prosjektene og konsertene har Solistkoret gjort flere spennende fremførelser. Det kan dere lese mer om på nettsiden www.solistkoret.no 

 

 

 

 


LEAVE A COMMENT


Guro Lødemel

Mastergrad i utøvende klassisk sang fra Norges Musikkhøgskole i Oslo
Her finner du min CV

Kontaktinfo

Tel: 90 65 18 44
Email: sangerinne.no@gmail.com